İçeriğe geç
← Resmî Gazete listesi
YÖNETMELİKLER · Yönetmelikler

— Siirt Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü

23 Ocak 2012 PAZARTESİ

Resmî Gazete

Sayı : 28182

YÖNETMELİK

Siirt Üniversitesinden:

SİİRT ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE

ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK

YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 11/8/2011 tarihli ve 28022 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Siirt Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin 8 inci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“

MADDE 8 – (1) Müdür; Üniversitenin öğretim elemanları arasından Rektör tarafından üç yıl süre ile görevlendirilir. Süresi sona eren Müdür yeniden görevlendirilebilir. Müdür; görevlendirildiği usul ile görevden alınabilir. Müdür, çalışmalarında kendisine yardımcı olmak üzere Üniversitenin öğretim elemanları arasından iki kişiyi Müdür yardımcısı olarak görevlendirilmek üzere Rektörün onayına sunar. Müdürün geçici olarak görevinden ayrılması halinde yerine Müdür yardımcısı vekalet eder. Göreve vekalet altı aydan fazla sürerse yeni bir Müdür görevlendirilir.”

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 10 uncu maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“

MADDE 10 – (1) Yönetim Kurulu; Müdür, Müdürün belirleyeceği bir Müdür yardımcısı, Üniversitenin öğretim elemanları arasından Rektör tarafından üç yıl için görevlendirilen beş üye olmak üzere toplam yedi üyeden oluşur. Görev süresi biten üyeler tekrar görevlendirilebilir. Yönetim Kurulu yılda en az dört kez olağan olarak toplanır, gerektiğinde olağanüstü olarak da Müdür tarafından toplantıya çağrılır.”

MADDE 3 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 4 – Bu Yönetmelik hükümlerini Siirt Üniversitesi Rektörü yürütür.

Yönetmeliğin Yayımlandığı Resmî Gazete'nin

Tarihi

Sayısı

11/8/2011

28022