2521 Sayılı Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı, Alımı, Satımı ve Bulundurulmasına Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik
- Resmî Gazete
- 10.03.1982 / 17629
- Son değişiklik
- 22.04.2009
- Madde sayısı
- 28
Ek Madde 2 geçmişi
Metin 0 kez değişmiş, toplam 1 değişiklik kaydı var.
Bugünkü metni
Ek Madde 2 — (Ek: R.G-07/12/2000-24253)
Bu Yönetmelikle düzenlenen ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yerine getirilen yetki ve görevlerden jandarma sorumluluk bölgesinde ikamet eden gerçek ve tüzel kişilere ilişkin olanlar, aynı esaslara göre Jandarma Genel Komutanlığınca yerine getirilir.
Jandarma Genel Komutanlığınca yerine getirilecek işlemlere ilişkin olarak, polis laboratuarlarınca yerine getirilen görevler jandarma kriminal laboratuarınca, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfınca yerine getirilen görevler Jandarma Asayiş Vakfınca yerine getirilir.
Belge ve ruhsatların renk, şekil ve muhtevası, Jandarma Genel Komutanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğünün müşterek çalışmalarına ilişkin esaslar ve diğer hususlar İçişleri Bakanlığınca tespit edilir.
Belge ve ruhsat işlemleriyle ilgili olarak meydana gelecek ihtilaf ve tereddütler, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün görüşleri alınmak suretiyle İçişleri Bakanlığınca çözümlenir.
Metni elimizde olmayan 1 değişiklik kaydı
Bu kayıtlar metin içindeki değişiklik notlarından derlendi. Karşılaştırılacak hâl elimizde yok: belgenin konsolide metninin en eski kopyası 22 Nisan 2009 tarihli, bundan öncesi için metnin o günkü hâli hiçbir arşivde bulunmuyor.