2521 Sayılı Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı, Alımı, Satımı ve Bulundurulmasına Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik
- Resmî Gazete
- 10.03.1982 / 17629
- Son değişiklik
- 22.04.2009
- Madde sayısı
- 28
Geçici Madde 4 geçmişi
Yivsiz tüfek sahipliği belgesine haiz olanlar, bu Yönetmeliğin yayımı tarihinden itibaren en geç bir yıl içinde belgelerini yeniletmek zorundadırlar
Metin 0 kez değişmiş, toplam 1 değişiklik kaydı var.
Bugünkü metni
Geçici Madde 4 — (Ek: R.G-07/12/2000-24253)
Bu Yönetmelik kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Jandarma Genel Komutanlığına devredilecek hizmetlere ilişkin devir işlemleri, İçişleri Bakanlığınca belirlenecek esaslara göre, Yönetmeliğin yayımı tarihinden itibaren bir yıl içerisinde tamamlanır.
Metni elimizde olmayan 1 değişiklik kaydı
Bu kayıtlar metin içindeki değişiklik notlarından derlendi. Karşılaştırılacak hâl elimizde yok: belgenin konsolide metninin en eski kopyası 22 Nisan 2009 tarihli, bundan öncesi için metnin o günkü hâli hiçbir arşivde bulunmuyor.