İçeriğe geç
Yürürlükte Kurum ve Kuruluş Yönetmeliği 1. hâli

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünün 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3 Üncü Maddesinin (G) Bendi Kapsamında Yapacağı Mal ve Hizmet Alımlarında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik

Dayanağı
4734 sayılı KİK m. 2 233 sayılı KHK
Resmî Gazete
15.06.2006 / 26199
Son değişiklik
30.07.2022
Madde sayısı
54

Madde 29 geçmişi

İhale kararının bildirilmesi ve sözleşmeye davet

Metin 0 kez değişmiş, toplam 1 değişiklik kaydı var.

Bugünkü metni

MADDE 29 – (Değişik:RG-6/12/2018-30617)

(1) İhale kararının ihale yetkilisi tarafından onaylanmasını müteakip, 48/A maddesinde yer alan bildirim ve tebligat esasları dikkate alınarak, ihale üzerinde kalan istekliye sözleşmeyi imzalaması hususu bildirilir.

(2) İhale üzerinde kalan istekli ile teklifi uygun bulunan ikinci teklif sahibi istekliye ait geçici teminatları muhafaza edilerek, diğer isteklilere ait geçici teminatlar iade edilir. İhale üzerinde kalan istekli ile sözleşme imzalandıktan sonra ikinci teklif sahibine ait geçici teminat iade edilir. İhaleyi kazanan isteklinin sözleşme yapmaması halinde geçici teminatı gelir kaydedilerek ikinci avantajlı teklif sahibi istekli ile ihale yetkilisinin onayı ile sözleşme yapılabilir. İkinci isteklinin de sözleşmeyi imzalamaması durumunda geçici teminatı gelir kaydedilerek, ihale iptal edilir. Sözleşmeyi imzalamayan istekliler hakkında 4734 sayılı Kanunun yasaklar ve ceza sorumluluğuna ilişkin hükümleri uygulanır.

(3) İhale sonucu, teklifi değerlendirmeye alınmayan veya uygun bulunmayanlara gerekçeleri de açıklanarak ihaleye katılan isteklilere bildirim ve tebligat esasları dikkate alınarak bildirilir.”

Metni elimizde olmayan 1 değişiklik kaydı

Bu kayıtlar metin içindeki değişiklik notlarından derlendi. Karşılaştırılacak hâl elimizde yok: belgenin konsolide metninin en eski kopyası 30 Temmuz 2022 tarihli, bundan öncesi için metnin o günkü hâli hiçbir arşivde bulunmuyor.

  • Değiştirildi Madde 29 Kaynak belirtilmemiş