Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünün 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3 Üncü Maddesinin (G) Bendi Kapsamında Yapacağı Mal ve Hizmet Alımlarında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik
- Dayanağı
- 4734 sayılı KİK m. 2 233 sayılı KHK
- Resmî Gazete
- 15.06.2006 / 26199
- Son değişiklik
- 30.07.2022
- Madde sayısı
- 54
Madde 48 geçmişi
İhracat kapsamındaki hizmetler
Metin 0 kez değişmiş, toplam 1 değişiklik kaydı var.
Bugünkü metni
MADDE 48 – (Değişik:RG-2/8/2013-28726)
(1) İhracat işlemlerinin kesintisiz sürdürülebilmesini teminen; ürünün elde edildiği noktadan müşteriye teslim edilene kadarki süreçte yurt içi ve yurt dışı piyasalardan temin edilecek taşıma, gemi ve konteyner kiralama, konteyner dolumu, gözetim, yükleme ve liman hizmetleri dahil olmak üzere her türlü hizmet ihale yetkilisince görevlendirilen kişi veya kişiler tarafından, piyasa araştırması yapılarak ihale yetkilisinin onayı ile satın alınabilir.
(2) Yapılacak piyasa araştırması kapsamında ilgili firmalardan elektronik ortamda fiyat teklifi toplanabilir.
Metni elimizde olmayan 1 değişiklik kaydı
Bu kayıtlar metin içindeki değişiklik notlarından derlendi. Karşılaştırılacak hâl elimizde yok: belgenin konsolide metninin en eski kopyası 30 Temmuz 2022 tarihli, bundan öncesi için metnin o günkü hâli hiçbir arşivde bulunmuyor.