2015 Yılına Ait Genel Yatırım ve Finansman Programının Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esasların Belirlenmesine Dair Tebliğ
- Dayanağı
- 4046 sayılı Kanun 233 sayılı KHK
- Resmî Gazete
- 15.01.2015 / 29237
- Son değişiklik
- 16.05.2015
- Ekler
- Ek (xls)
- Madde sayısı
- 31
Madde 23 geçmişi
Eğitim sonucunda yapılacak sınav ve başarı koşulu
Metin 0 kez değişmiş, toplam 1 değişiklik kaydı var.
Bugünkü metni
MADDE 23 – (1) (Değişik:RG-16/5/2015-29357) (1) Eğitim tamamlandıktan sonra yapılacak sınav, Birlik tarafından yapılabileceği gibi bu konuda yetkin diğer merkezi kurum ve kuruluşlara da yaptırılabilir. Sınava ilişkin başarı koşulları, sınavdan 100 puan üzerinden asgari 50 puan almak, sınavın alan esaslı yapılması durumunda ise her bir alan için sınavdan 100 puan üzerinden asgari 50 puan almak kaydıyla Birlik tarafından belirlenir ve sınava ilişkin ayrıntılı bilgilendirme Birliğin internet sitesinde duyurulur.
(2) Sınav sonucunda başarılı olanlar Birliğin internet sitesinde duyurulur. Her bir kamu iktisadi teşebbüsüne ise kendi personeline ilişkin sınav sonuçları ayrıca iletilir.
(3) Eğitim programına mazeretsiz beş günden fazla süreyle katılmayanlar sınava kabul edilmez.
Metni elimizde olmayan 1 değişiklik kaydı
Bu kayıtlar metin içindeki değişiklik notlarından derlendi. Karşılaştırılacak hâl elimizde yok: belgenin konsolide metninin en eski kopyası 16 Mayıs 2015 tarihli, bundan öncesi için metnin o günkü hâli hiçbir arşivde bulunmuyor.